Σήμερα, η πρώτη μας σκέψη κάθε πρωί ανήκει στον καφέ.Πάνω από 400 δισεκατομμύρια φλιτζάνια καφέ καταναλώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, αφού ο καφές αποτελεί το πιο δημοφιλές ρόφημα σε όλες τις ηπείρους και σε όλους τους πολιτισμούς.

                                                                                                                            

                  

 

Tα μέλη της Miscela di Buoncaffe, δραστηριοποιoύνται στο χώρο του καφέ εδώ και χρόνια. Μετά από χρόνια αναζήτησης για έναν καλό εσπρέσσο που να ανταμείβει επάξια τις δικές σας προσδοκίες για ποιότητα και γεύση, καταλήξαμε στον Sant Eustachio.Μέσα από το site δίνει έναν πλήρη τιμοκατάλογο  των προϊόντων, που περιλαμβάνει: espresso,espresso για moka, φίλτρου, και σε κόκκους σε συσκευασίες των 250γρ., συνοδευτικά, όπως το λικέρ και τα σοκολατάκια του SantEustachio,όπως επίσης τις συσκευές καφέ Μόκα και τα φλιτζάνια του.


Δεν σταματήσαμε όμως την προσπάθεια εδώ.Η εταιρία Miscela di Buoncaffe δημιούργησε τα δικά της χαρμάνια.

Ψάχνοντας κάτι πρωτότυπο αλλά συνάμα παραδοσιακό καταλήξαμε στη λύση να πέρνανε όλα απ΄τα χέρια μας.


Ιδρυτής και πρωτοπόρος αυτής της ιδέας Πρόδρομος Σίσκος, απ΄την   επιλογή των ποικιλιών για τα χαρμάνια '' La Miscela ''μέχρι και των υπολοίπων προιόντων της εταιρίας.


Στο δρόμο της ιδέας μας,δεν είχαμε πολλούς υποστηρικτές αλλά φτάσαμε στο σήμειο η γκάμα των προιόντων μας, να καλύπτει τη δική σας καθημερινότητα με υψηλή ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.


Οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι όλες πιστοποιημένης προέλευσης που η αποθήκευσή τους γίνεται σε ειδικά σακιά για την αποφυγή της υγρασίας κτλ.

Οι ποικιλίες ψήνονται όλες ξεχωριστά,ξεδιαλέγονται οι κόκκοι εναν προς έναν με το χέρι,''χαρμανιάζονται'' και μετά από μέρες αρχίζει η συσκευασία όπου κι αυτή γίνεται χειροποίητα.


Γιατί σε μας η εξυπηρέτηση είναι πλέον προσωπική μας υπόθεση.